Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Dahua

WizMind

De toenemende complexiteit van de veiligheidsuitdagingen, waarbij enorme stromen mensen en voertuigen betrokken zijn, vraagt om een legendarische alwetende bewaker, dat is de diepgewortelde AI Wizmind.

WizSense

Om het gebruik van AI-te versnellen, introduceerde Dahua Technology WizSense, een reeks AI-producten en complete end-to-end-oplossingen op basis van deep learning die de gebruikers intelligentie, eenvoud en inclusiviteit bieden.

Smart Motion Detection

Een probleem bij traditionele bewegingsdetectie is het hoge aantal valse alarmen. Smart Motion Detection filtert valse alarmen, classificeert mensen en voertuigen en activeert alarmen in realtime.

Over Dahua

Dahua is een vooroplopend provider van end-to-end beveiligingsoplossingen, -systemen en -services. Dahua technologie wordt toegepast in meer dan 180 landen, in sectoren als het bankwezen, de openbare veiligheid, telecommunicatie, kritieke infrastructuur, intelligent gebouwbeheer, logistiek en transport.

Producten per categorie

IP Camera's
PTZ camera's
Thermische Camera's
Alle Dahua producten

Smart Together

Met de Dahua app, het Dealer Partner programma en het ECO programma wordt zaken doen nog makkelijker

DH Partner APP

Het volledige Dahua assortiment altijd binnen handbereik, waar je ook bent. De app maakt het mogelijk om ter plekke tot een passende oplossing te komen.

Download nu
Dahua Dealer Partner

Het Dahua Dealer Partner Program biedt vele voordelen voor zijn Partners. Geniet van extra korting, garantieregelingen en technische ondersteuning.

Partner Worden
Dahua ECO Partner Platform

Dahua Technology streeft naar meer openheid door het ECO Partner Program zorgt voor beter geïntegreerde oplossingen een uitgebreid ECO-systeem.

Eco Partner Worden

Ontdek nog meer..

DH Partner APP
Full Color
Thermische camera's

Dahua is een vooroplopend provider van end-to-end beveiligingsoplossingen, -systemen en -services. Wereldwijd beschikt Dahua over ruim 16.000 werknemers, waarvan de helft gewijd aan R&D. Dahua technologie wordt toegepast in meer dan 180 landen, in sectoren als het bankwezen, de openbare veiligheid, telecommunicatie, kritieke infrastructuur, intelligent gebouwbeheer, logistiek en transport.

Sinds haar oprichting in 2001 streeft Dahua naar technologische innovatie en investeert hiervoor 10% van de jaarlijkse omzet in R&D. Het bedrijf blijft nieuwe kansen verkennen als het gaat om video IoT-technologiën en heeft o.a. naam opgebouwd binnen machine-vision, kunstmatige intelligentie, cybersecurity en cloud services. Sinds 2018 staat Dahua Technology op de tweede plek in de a&s Security 50.

Back to top
close button