Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Leidende installateurs vertrouwen op ADI

Waarom ADI de toonaangevende wereldwijde beveiligingsdistributeur is

Onze klanten verwachten dat wij als distributeur hoge kwaliteit leveren. Dankzij ons brede assortiment en de goede beschikbaarheid van producten door een centraal magazijn in de Benelux, geconfigureerde oplossingen en de expertise van ons team kunnen installateurs op onze diensten vertrouwen. Daarom zijn wij wereldwijd toonaangevende distributeur voor de beveiligingsmarkt.De digitale tak van ADI

ADI biedt een groot online assortiment van beveiligings- en laagspanningsproducten, evenals een hub om uw account geheel online te beheren. In onze webshop vind u over 10.000 producten inclusief data sheets, afbeeldingen en uw prijzen. Deze kunt u direct eenvoudig en snel online bestellen. Maak direct een online account aan en profiteer van de voordelen: vraag online offertes aan, controleer uw prijzen, plaats en volg bestellingen, bekijk de voorraad van producten. Altijd, en overal.


Ruime keuze uit topmerken

In samenwerking met meer dan 700 toonaangevende leveranciers wereldwijd onderzoeken, selecteren en kopen wij de nieuwste producten. Hierdoor hebben onze klanten toegang tot de nieuwste technologieën en het grootste assortiment beveiligings- en laagspanningsproducten.


Directe productbeschikbaarheid

ADI heeft duizenden producten op voorraad. Met ons centrale magazijn voor de Benelux en Frankrijk in Nederland zorgen wij voor een goed stock management en een goede beschikbaarheid van ons assortiment.


Deskundig verkooppersoneel

Wij hebben gespecialiseerde kennis in huis. De leden van ons verkoopteam hebben gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring in de sector en krijgen minstens 35 uur training per jaar, waaronder elke maand nieuwe producttraining. We hebben experts voor elke categorie en toepassing, zodat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat ze de beste oplossingen hebben voor elke klus.


Ontwerp en programmering van systemen

ADI heeft product- en technologiedeskundigen in dienst en helpt bij het systeemontwerp, de productselectie en de technische ondersteuning voor elk project. Onze ondersteunende teamleden voorafgaand aan de toepassing hebben gemiddeld 20 jaar ervaring in de sector en een klanttevredenheid van 98%. Ons team zet zich in om de werklast van klanten te verlichten en het uitvoeren van installaties eenvoudiger en efficiënter te maken.


close button