Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Profiteer van de kennis van onze ervaren experts om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Wij weten hoe belangrijk het is om een probleem tijdens een installatie zo snel mogelijk op te lossen om geen vertraging bij de oplevering op te lopen. Daarom staat het technische team van ADI klaar om u bij elke stap van de installatie telefonisch te ondersteunen.

Ons door de fabrikanten getrainde team is ervaren in het oplossen van problemen op afstand en zal op basis van uw omschrijving de beste oplossing verstrekken om ervoor te zorgen dat u het resultaat kunt leveren dat uw klant verwacht.

Naast een telefonische hotline helpen wij u ook graag via een remote viewing tool. Hiermee kunnen onze experts meekijken via uw telefooncamera om nog gerichter te kunnen helpen en tijd te besparen.

Waarom ADI

  • We hebben het grootste assortiment beveiligingsproducten in de Benelux: over 150 a-merken, 15.000 producten.
  • Ervaren en gecertificeerd technisch ondersteuningsteam
  • Multidisciplinaire ervaring

Markten

Detailhandel

Productie

Onderwijs

Vervoer

Gastvrijheid

Residentieel

Commercieel

Openbare gebouwen

Industriële gebouwen

We zijn er om u te ondersteunen

Heeft u ondersteuning op locatie nodig? Of wilt u dat wij samen naar een probleem kijken? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of uw contactpersoon. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug om u bij de inbedrijfstelling te ondersteunen.

Mocht de apparatuur defect raken, staat ons aftersales team tot uw beschikking. Ook kunt u contact opnemen via het RMA-gedeelte van deze website.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

close button