Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

2N

 

2N IP Intercoms

De 2N Intercom-portfolio omvat zeven IP-intercommodellen. Van basisunits enkel geschikt voor audio tot robuuste modellen voor noodoproepen en toonaangevende en gesofisticeerde commerciële intercoms.

2N IP Antwoordpanelen

2N biedt hoogwaardige en stijlvolle multifunctionele antwoordpanelen die elegant passen bij elk interieur. In combinatie met de 2N IP Intercoms haalt u een uitgebreid deurcommunicatiesysteem in huis.

2N Toegangseenheden

De 2N Access Unit, zuiver gebaseerd op IP-technologie, combineert de functies in één eenheid die verschillende types identificatiegegevens ondersteunt zoals Pincode, RFID-kaarten, Bluetooth, Vingerafdruk of Klavier.

 

Creëer de toegangscontrole van de toekomst

2N is een voorloper op het vlak van innovatie in de sector en ontwikkelde de eerste IP-intercom ter wereld en 10 jaar later de eerste LTE/4G-intercom. Haar portfolio omvat deurtelefoons, antwoordpanelen en toegangscontrolesystemen. 2N is gespecialiseerd in de residentiële en kantoorsector en haar producten zijn geschikt voor Bluetooth, smartphone en tablet.

Winkel op categorie

Intercom buitenposten
Intercom binnenposten
Accessoires
Access Unit M
2N Mobile Video
All Products

WaveKey

2N introduceert WaveKey, de nieuwe gepatenteerde Bluetooth-technologie voor mobiele toegang.

ONTDEK MEER  

2N Integration Hub

Integration Hub staat centraal bij 2N. Een digitaal platform dat de systeemintegrator verbindt met technologiebedrijven over de hele wereld.

BEKIJK MEER  

2N Resources

2N Project Designer

Creëer snel en eenvoudig uw toegangscontrole- en communicatieoplossing. Kies de 2N-productconfiguraties die passen bij de functies die u nodig hebt.

ONTDEK MEER 
2N Academy

Gratis, wanneer u maar wilt en waar u ook bent – zo ziet online studeren bij de 2N Academy eruit. Studeren wordt een plezier!

ONTDEK MEER 
2N Virtual Experience

Productfoto's alleen volstaan niet meer. 2N biedt u ervaring met 3D-animaties. Demonteer producten en controleer de onderdelen.

ONTDEK MEER 

Video's

 
WaveKey
 
2N Solution for Residential
 
2N solution for Offices

2N is wereldleider in IP-toegangscontrolesystemen. 2N is een voorloper op het gebied van innovatie in de sector en ontwikkelde in 2008 de eerste IP-intercom ter wereld en tien jaar later de eerste LTE/4G-intercom. Haar portfolio omvat deurtelefoons, antwoordpanelen en toegangscontrolesystemen. 2N is gespecialiseerd in de residentiële sector en biedt producten die compatibel zijn met Bluetooth, smartphone en tablet.
Voor 2N is design even belangrijk als innovatie. De Red Dot en iF Design Awards getuigen hiervan.
2N werd in 1991 opgericht in Tsjechië. Praag blijft het wereldwijde hoofdkantoor met teams in negen andere landen (VS, VK, Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten en Australië) en een uitgebreid distributienetwerk in de rest van de wereld.

Back to top Back to top