Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Met ADI-Academy blijft u steeds op de hoogte van de meest recente technologieën.
Neem deel aan deze verijkende opleidingen die door de fabrikant of onze gekwalificeerde medewerkers worden gegeven en hou zo een competief voordeel op de markt.

Gelet op de, per 14-10-2020 aangescherpte regeringsmaatregelen mbt COVID-19, heeft ADI besloten om alle in-house trainingen in de maand oktober te annuleren. I.v.m. de onzekerheid voor de volgende periode zal steeds opnieuw worden geëvalueerd of in-house trainingen door kunnen gaan.

Voor 2021 wordt binnenkort en Training-agenda gepubliceerd. Ook voor die trainingen zullen de COVID-19 maatregelen leidend zijn. Heeft u nog vragen over trainingen stuur dan een email naar [email protected] of neem contact op met account-manager.

 

Industry trainingen

Verschillende van onze leveranciers organiseren ook zelf een trainingsprogramma. Klik op onderstaande logo’s om een training te volgen bij deze fabrikanten: