Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Een toonaangevend merk

Elmdene International Limited is een toonaangevende fabrikant van voedingen en elektronische producten voor de brand- en beveiligingsindustrie.

Over Elmdene

Elmdene International: Uw vertrouwde leverancier van toegangscontrolesystemen, gecertificeerde 24V-voedingen en accessoires. Zorg voor compliance, brandveiligheid en netwerkbeveiliging met onze goedgekeurde voedingsoplossingen. Bescherm uw pand met betrouwbare beveiligings- en inbraakalarmsystemen. Ervaar veiligheid als eerste met het uitgebreide assortiment toegangscontrole-, brandbeveiligings- en noodstroomproducten van Elmede. Vertrouw op ons voor de naleving van beveiligingssystemen en batterijbewaking. Kies Elmdene voor eersteklas oplossingen in de brand- en beveiligingsindustrie.

Brandvoedingen

Door EN54-4 goedgekeurde voedingen voor brandblussystemen.

Voedingen voor toegangscontrole

Robuuste voedingen die compatibel zijn met de belangrijkste toegangscontrolesystemen.

Intruder Voedingen

Gecertificeerde EN50131-6 voedingen voor inbraakbeveiligingssystemen.

Elmdene PSU's hebben levenslange garantie!

Met vertrouwen in de prestaties en betrouwbaarheid van Elmdene voedingen is een uitgebreide garantie geïntroduceerd. De reeks Elmdene PSU's is ontworpen en geproduceerd met componenten van de hoogste kwaliteit en garandeert zekerheid voor kritieke systemen.

Installeer Elmdene producten met vertrouwen. "Ons doel is eenvoudig: klanten voorzien van innovatieve producten van hoge kwaliteit, ondersteund door eersteklas en voortdurende ondersteuning."

Winkelen per categorie


Brandvoedingen


Inbraaksysteem Psus


Oplossingen voor toegangscontrole


Psus voor algemene toepassingen

Bronnen

Neem de juiste beslissing

De voeding is het meest kritieke onderdeel van een brand- of beveiligingssysteem. Het is de motor van het systeem.

Het produceren van betrouwbare producten volgens een hoge standaard is de kern van alles wat Elmdene doet. Naast een ISO 9001:2015 geaccrediteerd kwaliteitsmanagementsysteem is Elmdene ook gespecialiseerd in het produceren van producten volgens wereldwijde technische en kwaliteitsnormen zoals VdS, Nfa2p, INCERT, UL en Kiwa.

close button