Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

WAT IS HIK-PROCONNECT?

Hik-ProConnect is een cloud-gebaseerde oplossing die verschillende soorten Hikvision producten samenbrengt in een enkel platform. Het platform is een krachtige oplossing voor onderhoud op afstand, die de noodzaak van bezoeken op locatie en de escalerende kosten helpt te verminderen. Of het nu gaat om installatie of onderhoud, met Hik-ProConnect kunnen professionele installatiebedrijven meerdere locaties op afstand beheren. Het platform ondersteunt installatiebedrijven in het optimaliseren van de dienstverlening, het verdiepen van klantrelatie en het verhogen van de merkwaarde. Hik-ProConnect voor de professionele installateur, HikConnect voor de handige eindgebruiker.

LICENTIESTRUCTUUR

Hik-ProConnect is opgebouwd uit een gratis basispakket waar enkele standaardfuncties inzitten. Denk hierbij aan live view, playback en apparaatconfiguratie op afstand. Installateurs die het meeste uit het nieuwe Cloud-platform willen halen, zullen echter gebruik willen maken van bijvoorbeeld het betaalde “health monitoring” pakket, die de ware kracht van Hik-ProConnect ontgrendelt. De betaalde pakketten binnen Hik-ProConnect zijn verbonden aan jaarlijks terugkerende licentiekosten. Door gebruik te maken van deze geavanceerde pakketten kan de professionele installateur al zijn installaties in een handomdraai beheren en configureren. De voordelen hieronder beschrijven wat een installateur krijgt als hij een “health monitoring” licentie gebruikt.

VOORDELEN VAN HIK-PROCONNECT

Proactieve gecentraliseerde bewaking van apparaatstatus voor iedere installatie

Met een overzichtelijk dashboard wordt de apparaatstatus van iedere aangesloten installatie op volgorde weergegeven. Onmiddellijke meldingen worden naar het Hik-ProConnect portaal, app of e-mail van de installateur gestuurd wanneer dit is geconfigureerd, met de vraag om de abnormale apparaten te identificeren. De installateur kan zo snel en eenvoudig problemen online oplossen via configuratie op afstand, waardoor tijd wordt bespaard en het vertrouwen van de klant wordt gewonnen.

 

Flexibele koppeling tussen apparaten

Flexibele koppelingsregels voor Hikvision-apparaten kunnen eenvoudig worden aangepast door installateurs in Hik-ProConnect om een uitgebreid en alomvattend beveiligingssysteem te garanderen; eindgebruikers kunnen alarmen ontvangen via hun Hik-Connect App voor videoverificatie. Onderstaand een voorbeeld van wat er kan gebeuren in geval van alarm:

  • De camera en NVR leggen de indringer vast en nemen deze op en verzenden alarmen.
  • De toegangscontrole sluit de deur.

Stap 1.

Wenst u als Installateur HIK PRO CONNECT te gebruiken, dan vraagt u eerst, éénmalig een persoonlijke Authenticatie code aan. Deze code gebruikt u bij uw HIK PRO CONNECT bestellingen. Deze authenticatie code wordt gratis aangemaakt. [email protected]

Stap 2.

HIK PRO CONNECT platform ondersteunt zowel HIKvision IP Video als Inbraak, Toegangscontrole en Intercom producten. De licenties zijn geldig voor 1 jaar en moeten daarna verlengd worden.

De basis licentie

De basislicentie is bruikbaar voor NVR, Inbraakpaneel, Access Paneel en Video Intercom paneel

680100030

1x
Device licentie

Shop
680100012

20x
Device licentie (pack)

Shop
680100013

100x
Device licentie (pack)

Shop
680100031

1x
Device licentie

Shop
680100014

20x
Device licentie (pack)

Shop
680100015

100x
Device licentie (pack)

Shop

De camera licentie

De camera licentie gebruikt u wanneer de camera rechtstreeks verbonden is met de HIKvision cloud (dus niet via een NVR)

Extra Accounts

Standaard heeft u 1 gratis HIK PRO account

Heeft u meerdere medewerkers die gebruik maken van HIK PRO CONNECT en wenst u extra accounts/Users dan kunt u onderstaande licenties bestellen.

680100032

1x
Extra account

Shop
680100016

5x
Extra accounts (pack)

Shop
680100017

25x
Extra accounts (pack)

Shop

Co-Branding

U kunt uw bedrijfslogo naar de Hik-Connect apps van uw klanten uploaden. Uw bedrijfslogo verschijnt dan op het scherm wanneer uw klant de Hik-Connect app opent. Dit helpt de bekendheid van uw merk te bevorderen, creëert toegevoegde waarde en differentiatie en versterkt uw producten en diensten.

Verminderde installatietijd

Het webportaal ondersteunt het toevoegen van apparaten in batches en het snel configureren van apparaatparameters. De gloednieuwe Hik-ProConnect app ondersteunt daarnaast de on-site installatie van video- en alarmapparaten zonder dat er een laptop nodig is. Installateurs kunnen apparaten toevoegen en configureren en via de Hik-ProConnect app op afstand toegangsrechten van de klant vragen, waardoor het leveringsproces wordt geoptimaliseerd en verkort. Cloud P2P-technologie is beschikbaar voor een snellere, eenvoudigere installatie zonder traditionele port forwarding.

Verdere voordelen

  • Werknemers- en toestemmingsmanagement
  • Klant autorisatie voor het beheer van de site
  • Abonnementsaanbiedingen voor terugkerende inkomsten