Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Efficiënt gebruik van IP toestellen & het Internet of Things

Optimaliseer IP-gebaseerde netwerken met CHARIoT PoE switches en extenders. Zo verandert u de infrastructuur in een krachtig IP-netwerk.

Over NVT Phybridge

NVT Phybridge is een wereldwijde leider in lange-afstand Power over Ethernet-switches en extender-oplossingen. Ze helpen organisaties IP-migratieprojecten te vereenvoudigen en te versnellen door dure infrastructuurvereisten te elimineren. NVT Phybridge Power over Ethernet-switches en -extenders bieden Ethernet en PoE tot 18 keer verder dan standaard switches. In tegenstelling tot andere netwerkoplossingen die de implementatie van de nieuwste netwerkbekabeling vereisen, maken NVT Phybridge PoE-oplossingen gebruik van elke nieuwe of bestaande UTP-, coax- of 2-draadsinfrastructuur om IP-apparaten tot 70% sneller te laten werken, wat een ongelooflijke ROI oplevert zonder de complexiteit of verstoring van een grote netwerkrevisie.

Flexibele bekabeling

Voeg IoT-apparaten toe aan een nieuw of bestaand netwerk en upgrade naar IP zonder hoge kosten of grote complexiteit.

Groot bereik

Vereenvoudig netwerkontwerp en -beheer met NVT Phybridge PoE oplossingen die het bereik van uw IP-toestellen tot wel 18 keer vergroten.

Minder complexiteit

Installeer IP-apparaten op meerdere locaties eenvoudig met herhaalbare, voorspelbare en schaalbare installatieprocessen.

PowerWISE® Technology

NVT Phybridge switches worden geleverd met hot-swapping voedingen, power-sharing voor redundantie en tot 50 Watt vermogen per poort.

Ontgrendel uw mogelijkheden

Implementeer de nieuwste IP-communicatie-, beveiligings- en IoT-oplossingen. Ondersteun elk IP-apparaat, in welke omgeving dan ook. Zo wordt digitale transformatie eenvoudig, veilig en kosteneffectief.

Aanbevolen NVT Phybridge-producten

Power over Ethernet Extender oplossingen

Vergroot het bereik van uw bestaande netwerkswitches met NVT Extender Kits.

Bronnen

Product Gids
Performance Matters
The Modern LAN by Frost & Sullivan
Customer Success Story: Hitachi Rail

Product Gids

Bekijk de complete CHARIoT serie en producten van NVT Phybridge

View Now

Performance is belangrijk

Bekijk hoe de producten van NVT Phybridge presteren ten opzichte van concurrerende producten op deze visuele referentiepagina

View Now

The Modern LAN van Frost & Sullivan

Lees deze whitepaper voor meer informatie over een niewe set LAN design principes die noodzakelijk zijn om de corporate netwerken van vandaag veilig, maar tegelijkertijd agile en flexibel genoeg in te richten.

View Now

Customer Success Story: Hitachi Rail

Hitachi Rail zet IP-camera's in met behulp van NVT Phybridge Ethernet over Coax-oplossingen.

View Now

Merk video's

  • FLEX24-10G Explained
  • Extend Your Voice Network
  • Providers Perspective PoLRE Experience
  • Hitachi Rail Deploys IP Cameras
  • CLEER24-10G Explained
  • St. Anne's Church Deploys IP Cameras

NVT Phybridge Vergelijking

NV-CLR02410G

NV-CLR02410G

CLEER24-10G | NV-CLR-024-10G
Koop hier
NV-FLX02410G

NV-FLX02410G

FLEX24-10G | NV-FLX-024-10G
Koop hier
NV-NVPL024

NV-NVPL024

NV-PL-024 | NV-NVPL024
Koop hier
NV-NVPL048

NV-NVPL048

NV-PL-048 | NV-NVPL048
Koop hier
Kabeltype Coax Multi-Pair UTP Single-Pair UTP Single-Pair UTP
Aantal poorts 24 24 24 48
Afstand Tot 1.830m Tot 610m Tot 365m Tot 365m

NVT Phybridge is een toonaangevende leverancier van Power over Long Reach Ethernet-oplossingen. Het doel van NVT Phybridge is om bedrijven en organisaties te ondersteunen om hun IoT-rendement te maximaliseren door hoogwaardige PoE-oplossingen te leveren. Deze zijn robuust, veilig en kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden. De bekroonde CHARIoT-serie van Long Reach PoE-switches en extenders moderniseert IP-gebaseerde netwerken, waarbij bestaande en nieuwe infrastructuur getransformeerd wordt naar een IP-verbinding met power. NVT Phybridge is een in Noord-Amerika gevestigd technologiebedrijf dat zich toelegt op praktische innovatie. Prioriteit nummer één is het op de markt brengen van innovatieve en betaalbare oplossingen die technologisch geavanceerd en praktisch zijn voor de klant.

close button