Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Pro AV-oplossingen

Of het gaat om een klein of een groot project, ADI kan u voorzien van alle producten voor uw pro AV installatie. Wij bieden u:

  • Meer merken: In ons breed productassortiment met meer dan 50 toonaangevende leveranciers vindt u alles, van kabels en connectoren tot audio- en conferentieoplossingen, digital signage en meer.
  • Meer voorraad: Dankzij de grote productbeschikbaarheid spaart u tijd en kunt u uw projecten sneller afronden. Ook hoeft u zelf minder voorraad aan te houden.
  • Meer informatie: Dankzij de ADI website en onze app kunt u altijd en overal uw prijzen checken, bestellingen volgen, voorraden bekijken en facturen betalen.
  • Meer ondersteuning: Wij bieden u verschillende services om u te ondersteunen bij uw pro AV projecten

Support op locatie

Neem een ADI Project Specialist mee naar uw projectlocatie! Wij ondersteunen u graag om de beveiligingseisen van uw klant duidelijk in kaart te brengen en u te helpen de allerbeste oplossing te vinden die bij het budget van de klant past.

Support op locatie

Neem een ADI Project Specialist mee naar uw projectlocatie! Wij ondersteunen u graag om de beveiligingseisen van uw klant duidelijk in kaart te brengen en u te helpen de allerbeste oplossing te vinden die bij het budget van de klant past.

Webinars

ADI organiseert regelmatig webinars met toonaangevende leveranciers om u op de hoogte te houden van alle (technische) ontwikkelingen in de sector. U kunt alle webinars terugkijken.

Projecten winnen als niet-AV-installateur

Leer hoe je kunt beginnen met het binnenhalen van projecten en hoor van experts uit de branche hoe je aan de slag kunt in de branche.

Pro-AV oplossingen voor de detailhandel

Deze webinar verkent retailoplossingen om een aantrekkelijke en plezierige winkelervaring te creëren.

Visualisatieoplossingen om uw controlekamer te stroomlijnen

Ontdek hoe u uw controlekameractiviteiten kunt stroomlijnen met de visualisatie- en beeldanalyseoplossingen van Planar.

Waarom ADI voor Pro AV

Toonaangevende merken

De toonaangevende leveranciers op het gebied van Pro AV bij ADI bieden u een breed assortiment producten voor diverse toepassingen.


Grote productkeuze

Wij bieden u een grote selectie aan producten op het gebied van commerciële audio, video conferentie toebehoren, kabels, connectors, digitale signage en meer.


Project ondersteuning

ADI ondersteunt u met een team experts die uw vragen kunnen beantwoorden, project ondersteuning bieden of in het geval van problemen de beste oplossing kunnen vinden.

Neem contact op

Heeft u vragen over producten, toepassingen, prijzen, installatie of ondersteuning? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

close button